INTEGRITETSPOLICY

 

Butiken Travelpeople drivs av företaget Travelboard Scandinavia AB, 559185-6868. Genom att handla hos Travelpeople accepterar du vår dataskyddspolicy och vår behandling av dina personuppgifter. Vi värnar om din personliga integritet och samlar inte in fler uppgifter än nödvändigt för att behandla din beställning. Travelpeople är ansvarig för behandlingen av personuppgifter som du lämnat till oss som kund. Dina personuppgifter behandlas av oss för att kunna hantera din beställning samt i de tillfällen då du har önskat nyhetsbrev eller kampanjerbjudanden - för att kunna anpassa marknadsföringen för dina individuella behov. Vi vill med denna Integritetspolicy beskriva hur vi säkerställer att dina personuppgifter behandlas i enlighet med tillämplig integritetslagstiftning, EUs Dataskyddsförordning (GDPR).

Personuppgiftsansvarig

 

Emma Läckgren Forsmar är personuppgiftsansvarig för behandling av dina personuppgifter och ansvarar för att behandlingen sker i enlighet med tillämplig lagstiftning. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har några frågor. Maila oss på info@travelpeople.se.

Hur samlar vi in personuppgifter?

 

I samband med ett köp, vid personlig kontakt med oss eller när du registrerar dig för nyhetsbrev samlar vi in personuppgifter såsom namn, adress, telefonnummer, personnummer, e-postadress samt det meddelande du eventuellt skriver till oss i kontaktformuläret.

 

Med vilken grund och för vilket ändamål samlar vi in uppgifterna?   

 

I samband med ett köp behandlas dina personuppgifter för att fullfölja avtalet med dig. Marknadsföring, kampanjer och liknande utskick sker efter samtycke från dig.

 

Hur länge sparas informationen?

 

Dina personuppgifter sparas så länge det finns ett ändamål i enlighet med denna personuppgiftspolicy eller i enlighet med lag. Om du har registrerat dig för att få nyhetsbrev kan du närsomhelst tacka nej till fortsatta utskick.

 

Vilka andra får tillgång till personuppgifterna?

  • Betalleverantör
    Vid genomförande av köp, delas information med vår betalleverantör. Det som lagras är förnamn, efternamn, adress, e-postadress och telefonnummer. Informationen sparas för att kunna genomföra köpet och för att skydda parterna mot bedrägeri. De betalleverantörer (betaltjänster) som vi använder oss av är: Kortköp, PayPal.

  • Fraktbolag
    För att kunna leverera dina beställningar och slutföra vårt avtal måste vi dela med specifik information med fraktbolaget. Det som delas med fraktbolaget är förnamn, efternamn samt adressuppgifter för leverans. E-postadress och/eller mobilnummer kan även komma att delas med fraktbolaget för avisering.
    Det fraktbolag vi samarbetar med är Postnord.

  • Nyhetsbrev
    Har du valt att prenumerera på vårt nyhetsbrev delas förnamn, efternamn och e-postadress med vår nyhetsbrevsleverantör. Detta för att kunna hålla dig uppdaterad med information och erbjudanden i marknadsföringssyfte. Vi använder MailChimp för utskick av nyhetsbrev.

 

Säkerhet

 

Vi vidtar lämpliga säkerhetsåtgärder för att skydda dina personuppgifter mot förlust eller obehörig åtkomst, användning, ändring eller röjande.

 

Dina rättigheter

Om du vill ha upplysningar om vilka uppgifter vi har om dig eller själv få tillgång till, rätta, begära begränsning av, eller invända mot vår hantering av, dessa ber vi dig kontakta oss via e-post. Avseende hantering av personuppgifter som grundar sig på ditt samtycke kan denna hantering avslutas genom återkallelse av samtycket. Du har rätt att begära information om personuppgifter som hanteras om dig, i den omfattning de tillhandahållits från dig, i ett elektroniskt format som är allmänt använt. Du har rätt att överföra sådana uppgifter till en annan personuppgiftsansvarig.

 

Om du inte är nöjd med det sätt på vilket vi har hanterat dina personuppgifter, har du rätt att anmäla detta till Datainspektionen eller annan behörig tillsynsmyndighet. Läs mer på www.datainspektionen.se.

 

Uppdateringar av denna integritetspolicy

Vi kan komma att uppdatera denna policy. Den senaste versionen kommer att finnas tillgänglig på vår hemsida.

Samtycke

Genom att använda vår webbplats, genomföra köp eller använda våra formulär godkänner du vår integritetspolicy.

PRENUMERERA PÅ VÅRT NYHETSBREV

© 2019 by Travelpeople

0