top of page

KÖP & LEVERANS

 

Allmänt

Butiken Travelpeople drivs av företaget Travelboard Scandinavia AB, orgnr 559185-6868. Företaget har sitt säte i Vaxholm. Företagets postadress är Furubacken 17, 185 39 Vaxholm. Önskar du att komma i kontakt med oss, skicka ett mail till info@travelpeople.se med ditt ärende och dina kontaktuppgifter så hör vi av oss inom kort.

Vi förbehåller oss rätten att när som helst företa ändringar i villkoren. Ändringar av villkoren kommer att publiceras online på webbplatsen. De ändrade villkoren anses för accepterade i samband med order eller besök på webbplatsen.

I tillfälle av att tvist inte kan lösas i samförstånd med företagets kundtjänst och kunden, kan du som kund vända dig till Allmänna Reklamationsnämnden, se arn.se. Vid eventuell tvist följer vi beslut från ARN eller motsvarande tvistlösningsorgan. Tvist gällande tolkningen eller tillämpningen av dessa allmänna villkor ska tolkas i enlighet med svensk rätt och lag.

Vi tar inget ansvar för indirekta skador som kan uppstå på grund av produkten. Vi accepterar inget ansvar för förseningar/fel till följd av omständigheter utanför företagets rådande (Force Majeure). Dessa omständigheter kan exempelvis vara arbetskonflikt, eldsvåda, krig, myndighetsbeslut, förminskad eller utebliven leverans från leverantör. Vidare tas inget ansvar för eventuella förändringar på produkter/produktegenskaper som ändrats av respektive leverantör och andra faktorer utanför vår kontroll.

 

Handla & Betala

Alla priser i butiken anges i SEK och alla priser är inklusive 25% moms. Vi reserverar oss för prisändringar orsakat av prisändring från leverantör, feltryck i prislistan samt felaktigheter i priser beroende på felaktig information och förbehåller oss rätten att justera priset.

Betalning sker vid beställning, genom kortbetalning eller PayPal.

Kortbetalning: Vi accepterar VISA, Mastercard och American Express. Vår samarbetspartner för dessa transaktioner är Stripe, ett företag som garanterar en snabb och säker betalning. Betalningen sker över en säker anslutning. Alla transaktioner skickas via SSL (Secure Sockets Layer) och är krypterade. 

Betalning med PayPal: Betalning sker enkelt och säkert med PayPal. PayPal håller höga säkerhetskrav, alla betalningsuppgifter krypteras och transaktionerna övervakas dygnet runt för att förhindra bedrägerier, mejl för nätfiske och identitetsstöld. PayPal grundades 1998 och har nu över 192 miljoner aktiva PayPal-konton på över 200 marknader. Läs mer om PayPal här.

Vi reserverar oss för eventuella tryckfel på denna webbplats samt slutförsäljning av produkter. Vi garanterar inte att bilderna återger produkternas exakta utseende då en viss färgskillnad kan förekomma beroende på bildskärm, fotokvalitet samt upplösning. Vi försöker alltid på bästa sätt att exponera produkterna så korrekt som möjligt.

För privatkonsumenter gäller konsumentköplagen samt distansavtalslagen. Kunder under 18 år måste ha förmyndares tillstånd för att göra beställningar hos oss. När du slutfört din beställning skickas en orderbekräftelse till din e-postadress. I bekräftelsen finner du alla uppgifter om produkter, pris, fakturerings- och leveransadress. Är något fel i orderbekräftelsen ska du omedelbart kontakta oss via e-post till info@travelpeople.se. Vid eventuell slutförsäljning eller om ett försäljningsobjekt utgått, har Travelpeople rätt att häva köpet och återbetala eventuella i förskott inbetalda belopp.

 


Leveransinformation

Din beställning skickas med PostNord. Du kan spåra paket på PostNords hemsida. Våra normala leveranstider är 3-5 vardagar. OBS! Beställningar lagda på helger skickas tidigast på måndagen efter. Längre leveranstider än angivet kan förekomma under perioder då vi har hög belastning p g a hög orderingång. Om förseningar i leveransen skulle uppstå (utan att vi har meddelat dig om längre leveranstid) ska du kontakta oss på e-postadress: info@travelpeople.se.

 

Standardpris för frakt är 49 kronor. Vid ett ordervärde över 600 kronor bjuder vi på fraktkostnaden.Som privatkonsument har du rätt att avbeställa din order innan vi skickat ordern till dig.

 

Travelpeople erbjuder för närvarande endast leverans inom Sverige.

bottom of page