top of page

VÅR HISTORIA

Efter många härliga resor med familjen hade jag tröttnat på att alltid resa med ett enormt handbagage där barnens leksaker och extrakläder fick samsas med hopskrynklade biljetter, viktiga försäkringspapper och hela familjens pass.

Lösningen: att köpa en smart och praktisk reseplånbok där alla våra viktiga papper skulle rymmas och samtidigt skyddas från kritor, klistermärken och halvätna chokladkakor. Det visade sig dock vara lättare sagt än gjort och jag insåg snart att den perfekta snygga reseplånboken av god kvalitet, med smarta funktioner och till ett överkomligt pris helt enkelt inte gick att få tag på i de svenska butikerna. Så föddes idén till Travelpeople.

Hos oss hittar du de smarta reseaccessoarerna som inte kompromissar på vare sig kvalitet eller utseende. ​Ett snyggt passfodral som inte kostar lika mycket som flygbiljetten. En praktisk reseplånbok med plats för både boardingkort, viktiga papper och utländsk valuta, utan att för den skull vara tillverkad av samma tåliga bävernylon som barnens vinteroveraller

Vi tycker att resan blir både roligare och smidigare med snygga och praktiska accessoarer. Har du tänkt på att fina reseaccessoarer dessutom är perfekta presenter till den som har allt?

- Emma, grundare till Travelpeople

stackers-taupe-grey-clutch-PLD-75387.jpg
element5-digital-uE2T1tCFsn8-unsplash.jp
bottom of page